Mesh Print Club

Zomerhofstraat 70-74
3032CM Rotterdam

Mesh Print Club is een grafische werkplaats in verenigingsvorm. In de werkplaats van Mesh Print Club kun je als professional, student of enthousiaste amateur-beeldmaker, jouw werk vervaardigen door middel van o.a. zeefdruktechniek.

Wanneer je niet-alledaagse druktechnieken gebruikt zoals zeefdruk, ontstaat er een soort magie tussen jou, het papier, de inkt en je werk. Het eindproduct voelt ‘echter’ en ‘eigener’ aan door het proces. Dit gevoel willen wij als Mesh Print Club graag delen met anderen.

Als lid van Mesh Print Club is het mogelijk om buiten de standaard openingstijden te zeefdrukken. Hiervoor heb je (uiteraard) toestemming nodig. Wil je op een afwijkend tijdstip drukken? Neem dan contact op met Gita via educatie@nullmeshprintclub.com. Zij legt uit hoe je in aanmerking kunt komen.

Naast de werkplaats is Mesh Print Club een organisatie die jouw werk kan verspreiden via haar contacten en door haar geïnitieerde projecten. Zoals bijvoorbeeld verkoop via de webshop, deelname aan exposities, nieuwsberichten op onze website en kunnen we jou opdrachten aanbieden vanuit ons netwerk.