ZOHO 2040

ZOHOcitizens kijkt ook naar de toekomst. Havensteder en Gemeente Rotterdam willen o.a. woningen toevoegen aan ZOHO. Wat betekent dit voor het gebied, de sfeer, de identiteit, de buitenruimte, de ondernemers, het experiment. Wij denken dat je een bijzondere visie moet hebben voor deze ingewikkelde opgave. ZOHOcitizens heeft Havensteder en de Gemeente Rotterdam een aanbieding gedaan om de opgave te onderzoeken en mede inhoud te geven. Dat aanbod is aanvaard!
Tot september zullen we het gebied, de gebruikers, de identiteit en de vraag analyseren, de (vaak al aanwezige) kennis bundelen en toegankelijk maken. In september worden vier thema’s 4 weken lang door verschillende ZOHOcitizens en met experts onderzocht en gepresenteerd. De ‘resultaten’ zullen leiden tot een visie en een ontwikkelopgave. De visie kan gebruikt worden voor de aanbesteding van potentiële ontwikkelaars. Wij zijn nu aan zet dus…
Ben jij een ZOHOcitizen die hier een bijdrage aan wil leveren of wil meedenken (citizens@nullzohorotterdam.nl)? Of wil je vooral op de hoogte wil blijven? Laat het weten en hou de nieuwsbrief in de gaten.