Launch 40,48

Date/Time
Date(s) - 06/01/2016
20:00 - 22:00

Locatie
Het Gele Gebouw
Zomerhofstraat 76-90
Rotterdam

Info over het evenement

Het Gele Gebouw presenteert, samen met medehuurders in het Gele Gebouw en anderen in ZOHO Rotterdam, de eerste van een reeks publieke avonden ’40-48′. Er zijn 4 thema’s per maand:

  • Een filmavond in de Inspiring Cities, Inspiring Films reeks waar we vorig jaar samen met het AFFR mee van start zijn gegaan. Films over onderwerpen die de stad raken
  • Wetenschapswoensdag. Een wetenschapper en een praktijkdeskundige nemen ons mee in een actueel thema voor de stad.
  • De kracht van ZOHO. In ZOHO vind je een heleboel interessante partijen, die symbool staan voor interessante sectoren en partijen die in Rotterdam aanwezig zijn. Elke maand organiseren we met 1 van de partijen uit ZOHO een thema-avond.
  • Het verlangen naar Rotterdam. Elke maand een avond over de verlangens van de stad. Jonge talenten die een baan zoeken. Stedelijke visionairen die hun visie uitgevoerd willen worden. Elke keer een ander onderwerp.

We trappen af op 6 januari a.s. Die avond staat deels in het teken van de Stadsambassade Rotterdam. In Rotterdam denken wij dat er niet 1 stadsambassade is maar er een heleboel plekken waar inspiratie wordt geboden, disciplines aan elkaar worden verknoopt, en verbindingen met andere steden worden gelegd. Met Pakhuis de Zwijger vieren we vele stadsambassades die Rotterdam kent. Een tweede thema die avond gaat over top-keten-broedplaatsen. Plekken in de stad waar nationaal en internationaal aansprekende partijen anderen om zich heen hebben verzameld om elkaar te versterken. Welke ruimte is hier voor in Rotterdam? En welke hebben we al?

Loading Map....

AANMELDEN