MTic-Design lezingenavond

Georganiseerd door:


Studio Bas Sala

Date/Time
Date(s) - 21/10/2015
18:30 - 20:30

Locatie
Zoholab
Zomerhofstraat 71
Rotterdam

Info over het evenement

Wat gebeurt er wanneer ontwerpers van verschillende culturen samen producten ontwerpen? Een interessante vraag als uitgangspunt voor het MTic-design knowledge exchange program; een samenwerking in productontwerp tussen Nederland & Colombia door Marie-Thérèse Woltering & Bas Sala. Ze vertellen over hun project tijdens een lezingenavond in ZOHO.

Interculturele co-creatie leidt tot innovatie, kennisdeling en andere positieve effecten. Maar het samenwerken vormt ook een uitdaging voor productontwerpers. Het betekent werken op afstand met iemand van een andere cultuur en in een andere tijdzone. Een ontwerper die een andere taal spreekt en andere ontwerpmethoden gebruikt. MTic-design is aanwezig tijdens de Dutch Design Week 2015 in Eindhoven. Op 21 oktober organiseert MTic Design een lezingenavond in ZOHO. De ontwerpers delen hun ervaringen en belichten hun proces in het sfeervolle ZOHOlab.

Programma:
18.30-19.00 Open
19.00 Welkom en introductie Bas Sala & Marie-Thérèse Woltering
19.15  Lezing Moak Studio/Emma van Eijkeren
19.45  Lezing David Del Valle (Tu Taller design)
20.00 Pauze
20.15  Lezing 3
20.00 Q&A Nederlandse/Colombiaanse Designers
21.00 Drinks

Vrij entree | Drankjes 2 euro

Je bent van harte welkom! Graag reserveren via info@nullbassala.com met onderwerp “MTic Lezingenavond”, vermeld daarbij het aantal te reserveren plekken.

Kijk voor meer informatie op www.mtic-design.nl.

Loading Map....