Opening City at Eye Level

Georganiseerd door:


Stipo

Date/Time
Date(s) - 16/11/2017
18:00 - 20:00

Locatie
Eurotrash
Vijverhofstraat 10
Rotterdam

Categories

Info over het evenement

Op donderdag 16 november vieren we de officiële opening van de City at Eye Level plintenprojecten in ZOHO. Ook jij bent van harte uitgenodigd. De initiatiefnemers uit ZOHO zijn druk bezig om hun project af te ronden of hebben dat al gedaan.

Tijdens de opening zetten we alle projecten in de schijnwerpers en vertellen de initiatiefnemers over hun project. De avond duurt van 18.00 – 20.00 uur. We starten bij Eurotrash in de Vijverhofstraat 10. Ben je erbij? Laat dat dan weten via onderstaande knop. Dan kunnen we rekening houden met een hapje en een drankje.  Aanmelden hier >

Ruim een jaar geleden organiseerden de gemeente Rotterdam en Havensteder samen met Stipo de City at Eye Level game in ZOHO. Er was budget voor de aanpak van plinten in ZOHO. Ruim 35 mensen uit ZOHO namen deel aan de game. Er ontstonden samenwerkingen waar uiteindelijke 8 plannen uit ontstonden. Plannen over de aanpak van zowel de plinten als de direct aangrenzende buitenruimte. Alle plannen konden (deels) worden gefinancierd uit het beschikbare budget.

De aanpak had tot doel om de plinten en publieke ruimte in ZOHO te verbeteren. De ingrepen aan de plinten moesten bijdragen aan het open maken en interessant maken van de straten. Om daarmee meer aantrekkelijke plekken te maken voor verschillende doelgroepen. Met de projecten die nu gerealiseerd worden hebben de initiatiefnemers daar mooie stappen in gezet.

De meeste projecten zijn klaar of bijna klaar. De hoogste tijd dus om de projecten in de schijnwerpers te zetten en de City at Eye Level aanpak in ZOHO af te ronden. Op donderdag 16 november vindt de feestelijke opening van de projecten (en afsluiting van de aanpak) plaats. De avond begint bij Eurotrash (Vijverhofstraat 10). Na de officiële opening is er een wandelroute langs alle initiatiefnemers. We sluiten vervolgens rond 20.00 uur af op de hoek van de Teilingerstraat en Schoterbosstraat.

Programma
18.00 uur    officiële opening bij Eurotrash
18.30 uur    onthulling lichtproject Judy van Luyk
18.45 uur    wandelroute
19.45 uur    onthulling lichtproject PUNTPIXEL en Studio BLT
20.00 uur    naborrellen bij verschillende locaties in ZOHO

Nodig je netwerk uit Stuur deze uitnodiging door naar jouw netwerk. De opening is open voor iedereen die het leuk vindt en erbij wil zijn.

Loading Map....