Katshoek

Deelt kennis, kunde en netwerk

Hilde Westerink (Basement Project Development): “Wij zijn KATSHOEK. Dat schrijven we in hoofdletters, omdat we enthousiast zijn. We willen van ons bedrijfsverzamelgebouw het gaafste gebouw van de stad maken. Daar werken we met z’n allen hard aan.

“KATSHOEK biedt ruimte aan getalenteerde ondernemers die elkaar versterken en enthousiasmeren. Een van de belangrijkste spelregels is dat iedere ondernemer iets komt brengen. Kennis, kunde en een netwerk. Iedereen kan bij elkaar aankloppen. Niet alleen fysiek, maar ook digitaal. Voor dat laatste werken we nauw samen met Mr. Watson, een jonge onderneming die als eerste een sociaal intranet voor bedrijfsverzamelgebouwen heeft ontwikkeld. Zo is de drempel tot het maken van een koffieafspraak zo laag mogelijk. Samen kom je tenslotte verder. De koffie wordt geleverd door Giraffe Coffee Roasters, een van onze andere ondernemers binnen KATSHOEK.

“Alle ondernemers in KATSHOEK staan model voor wat de Katshoeker is – altijd bereid om te leren en om kennis direct weer te delen. Een Katshoeker adopteert zijn omgeving en investeert in de community. Innoveren en pionieren worden gestimuleerd, hierdoor ontstaan nieuwe ideeën en bedrijven. Wat de Katshoekers bindt is hard werken, internationale ambitie en liefde voor Rotterdam. Global business, local fun.

“KATSHOEK is ook een gebouw. Robuust, met een zakelijke uitstraling. Het parkeerdek aan de achterzijde geeft ruimte aan evenementen die de omgeving en het pand verbinden. KATSHOEK is ook nauw verbonden met de wijk ZOHO. De toekomst ligt open. KATSHOEK werkt hard aan het tot stand brengen van een volwaardig woon- en werkgebouw. We sluiten niets uit en we staan open voor ideeën uit onze community. Blijf ons volgen: we gaan ervoor!”

Katshoek.com