thema: Tomorrow is Now
van 13 uur tot 19 uur bij ons in het Zomerhofkwartier.

Het ‘We Love Public Space’ Festival (WLPS) is een hommage aan de publieke ruimte en iedereen die daar professioneel in werkt. Want, we ontmoeten, feesten, spelen, sporten, demonstreren en botsen in de openbare ruimte. De publieke ruimte is de spiegel van de samenleving en hét podium van culturele uitwisseling. 

Het festival is gratis en iedereen die publieke ruimte een warm hart toedraag is welkom: van planoloog tot kunstenaar, van ontwerper tot stadsecoloog.
We bespreken de groeiende invloed van technologie op het publieke domein, klimaat-adaptieve maatregelen voor de stad en de noodzaak van de publieke ruimte als ontmoetingsruimte. Hoe gaan stadmakers eigenlijk om met deze thema’s en welke strategieën hanteren zij daarbij?
De lezingen, workshops en performances vindt je in in het ZoHo kwartier, één van de meest actieve stadmakersgebieden in Nederland.

Vanuit het gebied doen vele mensen mee met een lezing of andere activiteit. In de publieke ruimte wordt de ode uitgesproken, bouwen we aan een interventie en worden de ZOHO letters geopend. De locaties zijn Mono, Het Gele Gebouw en De Wijkcooporatie. We sluiten af met een pannenkoeken festijn.

meer info: www.welovepublicspace.com

Wil je je aanmelden als vrijwilliger? stuur een mail naar info@nullbassala.com